Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nektek mennyire szorított a...

Bambuci2 kérdése:

Nektek mennyire szorított a gipsz?

Figyelt kérdés
Csuklóm tört. Az egy hetes sín után kaptam egy körköröset. Mindkettőben kényelmesen tudtam mozgatni ujjaimat és az alatta lévő izmokat. Műanyag gipszet választottam két hét után, de azóta olyan szoros, hogy ugyan ujjaim mozognak, elszíneződés nincs,és semmi más jele annak, hogy nem működne vérkeringés, de oldalt fáj a kézfejem a mozgatásnál. Az a kérdésem, hogy ez normális, hogy ilyen mértékben rögzítsen? Olyan, mintha nyomná össze a kézfejem két oldalát a tenyerem felé, folyamatosan...

2019. jún. 15. 06:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a bokam volt gipszben, de szerintem a hagyományos s gipsz annak ellenere hogy gy nehezebb volt kenyelmesebb volt. Vagy csak a muanyagot tettek fel nekem frurcsan...nem tudom
2019. jún. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!