Bőrszakadás (striák) ellen valakinek van bevált módszere?
Figyelt kérdés
Edzek és televan a kezem bőrszakadással. Nagyon nagy felületen. Szerintem nagyon ronda és zavar. Az edzést nem szeretném abba hagyni. Tudom hogy fakulni fog, de engem nagyon zavar. Van valakinek valami tanácsa.2019. jún. 13. 23:06
1/5 anonim válasza:
Igen, a beletörődés :)
Testápolózhatod, hogy újak nehezebben alakuljanak ki, de igazából ezek gyakorlatilag hegek, szóval túlsokminden nem fog segíteni.
2/5 anonim válasza:
Sehogy kb. Ha piros színű, akkor lehet halványitani. Esetleg napozzal
3/5 anonim válasza:
Értelmes keretek között kell sportolni. Az régen rossz ha a gorilla külső a cél.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem gorilla a külső cél. Egész életemben sportoltam, eddig nem volt probléma. Soha nem néztem ki gorillának és nem is fogok. Ezek a striák pár hete jelentek meg szinte egyik napról a másikra.
2019. jún. 15. 11:41
5/5 anonim válasza:
BioOil. Gyógyszertárakba lehet kapni. Én épp növök,ami hízással jár. Edzek persze de a megnyúlt bőrömön,sok stria van. Ezt az olajat használom mindennap és bevált. Nagyon sokat segített nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!