Lassan 4 napja beütöttwm a fejem, vérzett akkor nem àjultam el s nem is hánytam. Érzem hogy fáj èg. Ha 4. napra megyek be hogy RTG -felvételt szeretnék. Félek a fejsérülés beütés után nem -e lett vérrög belül a fejembe. Elzavarnak?
Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 21:07
1/5 anonim válasza:
Ne írd elő, hogy röntgen legyen-e vagy mi, hanem bízd rájuk. Ha panaszod van, nem küldenek el, csak ha megvizsgáltak, és úgy gondolják, hogy rendben vagy. Ha van bármi gond a vizsgálatok alapján, akkor megkapod az ellátást. Menjél nyugodtan, nem baj, hogy eltelt pár nap. A fejsérülés egyébként sem játék eleve.
2/5 anonim válasza:
Nem kell 4 napot mondani,elég 2-t!
3/5 anonim válasza:
Hülyeség! Semmi értelme dokihoz menni, ha hazudni akarsz neki, kérdező. Egyáltalán nem ciki, hogy négy nap eltelt. Miért mentél volna dokihoz, amíg nem volt semmi gond? Most van, most mész. Ennyi.
4/5 anonim válasza:
Azért fejen egy vérzö sérülés elég ahhoz hogy az emberek 90%-ka még aznap dokihoz menjen
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak annyit a hozzàszólásokhoz! Én nem akarok elő irni senkinek semmit ! Igen majd az orvos ott eldönti,hogy mit csinàl.Csak voltam vele a háziorvosomnál s adott beutalot s mondta hogy nem árt egy RTG mert egy fejbeütés sèrülés nem játék! Jobb megnyugtatásként egy vizsgálat.Mert a fej érzèkeny s az agy állomány hamar sèrül. Ha időben nem megyünk akkor később már nem lehet segiteni!😥
2019. jún. 6. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!