Leesett köröm visszanő?
Figyelt kérdés
Leesett a körmöm a nagylábujjamról kb. 2 hónapja. Azóta már elkezdett visszanőni de a bőr rész, amire a körömnek rá kell nőnie teljesen keméy lett, mármint én azt hittem hogy annak ilyen húsosnak és puhának kell lennie, ehelyett olyan ott a bőr, mint a térden. Elkezdett nőni, és a köröm és a hús között maradt hely mármint így elállt a körmöm, nem simult oda. És ma megfogtam és konkrétan a kezemben maradt a köröm. Ez mitől lehet? Kéne valamit tennem? Ugye vissza fog nőni a körmöm?2019. máj. 28. 21:27
1/4 anonim válasza:
Elméletben vissza nő, de azért megkérdezhetnél egy dokit is
2/4 anonim válasza:
Nekem kiskoromban legalább 3x esett le ajtók miatt és mindig visszanőtt és az elején nekem is kemény volt, de nem esett ki szoval ja nézesd meg orvossal
3/4 anonim válasza:
Az anyukam mindig csak ugy leszette es egy ido utan nem nott vissza de akkor mar sokadjara szedte le
4/4 anonim válasza:
Nekem már többször esett le a nagylábujjamról, mindig visszanőtt, igaz nagyon sok idő kell hozzá, szerintem több mint fél év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!