Nektek mennyi törésetek volt? Mennyire fájt? Hogy történt? (Nekem 3 kéztörésem volt, most van a 3. )
Az első kéztörésem 7 évesen volt.Ugrálva szögdeltem és a kezemre estem.A jobb kezemre.Fájdalomcsillapítóval aludtam.Másnap anyával és apával elmentünk az orvoshoz.Kiderült,hogy csak megrepedt.Röntgent és gipsz.2-3 hétig volt rajta.A tanító néni adott egy segítőt aki vitte a táskám stb.Amikor levették a gipszet akkor nem kellett járnom tornáztatni a kezem.
A második törés október végén volt.Az iskolában meglöktek nagyon durván.A bal kezem olyan hülyén nézett ki.Anya jött az iskolába,mert felhívtam én meg az egyik tanárnőm.Aztán apa és csatlakozott hozzánk és mentünk a kórházba.És itt helyre is tették :(Borzasztóan fájt.De volt ugye röntgent stb.4 hétig volt rajtam a gipsz.De a suliba csak az első nap segítettek.Annyi barátnőm van és nem segítettek.De én mindig jó barátnő voltam,mindig segítettem nekik.Itt derült ki,az igazi barátnő.4 héttel később kellett járnom a bal kezem tornáztatni.(Még most sem áll teljesen jól a csont 1-2 mm hiba,de jó végre használni a kezem.)
Az harmadik törés csütörtökön volt.Éppen görkoriztam.A kutyám,olyan,mint egy tank.Mindenkit fellök,és engem is.Nagytestű kutyáról van szó.A fenekemre estem de a kezem nagyon fájt.Elég sok fájdalomcsillapítót vettem be.A jegelés nem segített.Ez este történt 7-kor.Másnap kórház.És megint helyre tették :(Ennyire még nem fájt semmim eddig soha.Utána gipsz.Már előttem áll,ahogy nem segít senki sem a suliba.Ahogy járok tornáztatni...ha leveszik.A csont ami eltört,utána néztem.Az nagyon lassan forr össze.
És olyan szerencsétlennek érzem magam egy évbe kétszer:(.És nektek mennyi törésetek volt?Mennyire fájt?Hogy történt?
Egyszer az alkarom megrepedt kB 6 évesen. Olyat játszottunk, hogy a mászókáról ki tud nagyobbat ugrani és hát rosszul érkeztem. Szerencsére nem emlékszek a fájdalomra, de tudom, hogy nagyon fájt. Este jött haza apám és mentünk a sürgősségire és begipszelték.
Jobbulást! Bosszantó lehet... :/
Sziasztok!Nagyon sajnálom ami veletek történt,biztos nagyon fájt!És jobbulást akinek még mindig nem jött helyre.
#4 Köszönöm amit írtál nekem :)
Jöhetnek még a válaszok!
Először a lábfejem tört el mert rosszul érkeztem gördeszkára lépcsőről, eléggé fájt de hazabicegtem a gördeszkámra támaszkodva aztán kijöttek a mentők és bevittek, gipszelték. Volt koponya alapi meg combnyakcsont törésem, biciklivel mentem és találkoztam egy kamionnal, az esetre nem emlékszem csak mesélték utólag, a műtét után nagyon fájt előtte eszméletvesztés volt, egy lemez meg 6 csavar volt fél évig a combomban. Aztán volt még felkarcsont törésem, focizás közben elestem az borzasztóan fájt és nem tudták gipszelni csak felkötötték a kezem nehéz volt aludni mozogni bármit csinálni, folyton fájt. Meg kézfej törésem volt amit részegen sikerült összehozni ezért kevésbé fájt csak másnap mentem be vele a kórházba mert nagyon bedagadt és egy ismerősöm berángatott, gipszelték. Egyébként mindig égető érzés társult a törésekhez és kiszáradtam.
Ne érezd magad szerencsétlennek ezért.
Szia!
Uh, ez elég szerencsétlen helyzet...
Nekem most gyogyulgat a lábam , 2 hónapja tört el, sportolás közben elestem és eltört a belső bokám. Már elég jól rendbejött, az orvos meg is lepődött milyen gyorsan javul.
Műtöttek is, az szörnyű volt. Magyar egészségügy pls.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!