Milyen hátvédő védené meg a derekam a horzsolástól?
Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy mostanában elkezdtem gokartozni és ott sajnos olyan ülések vannak (ha lehet egyáltalán ülésnek nevezni), hogy kemény műanyagból vannak és sajnos a gerincemet ez nagyon megviseli. Ahol a hátcsigolyáim vannak legalábbis az egyik kiáll amikor lehajolok és ugye ülő helyzetben ahogy veszem a kanyarokat eléggé kihorzsolja ha lehet így mondani. Párszor voltam már és ilyen vörös folt lett belőle ami vérzik. Próbáltam már deréktartót de sajnos azis teljesen véres lett bár az ilyen vékonyabb anyagból volt. Esetleg mit tudnátok javasolni ez ellen és ebből lehetnek esetleg utólagos következményei is ha mindig kihorzsolom a csigolyámnál a bőrt? Amire begyógyulna és varas lenne újra kidörzsölődik és picit meg is duzzad :( Fel nem szeretném adni ezt a sportot csak jó lenne ellene valamit tenni mert utolsó körökben már csak szenvedek az ülésben annyira elkezd fájni. Köszönöm!2019. ápr. 25. 16:37
1/3 anonim válasza:
Vegyél olyan gerincvédőt,amilyet a motorosok használnak!
2/3 A kérdező kommentje:
Basszus, hogy ez nem jutott eszembe! Köszönöm szépen remélem az megoldja akkor a problémám :) Köszi mégegyszer
2019. ápr. 25. 16:52
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!