8 hete történt egy vádli izomszakadásom de még nem gyógyult meg. Tudnátok segíteni?
Én a helyedben visszamennék az orvoshoz. Ha lehet, egy másikhoz. Sport-ortopéd-traumatológust keress. Akár maszek alapon is.
Egyrészt, ha még mindig nem jött rendbe, nem ártana egy ultrahangos vizsgálat. Másrészt meg az orvos tudna válaszolni a kérdéseidre.
Egyébként az emberek regenerálódó képessége nem egyforma. Lehet, neked több kell. Függ az életkortól is. És azt is számít, hogy pihentetted, vagy használtad.
Az az UH nem az az UH.
Ínakat, izmokat is vizsgálnak Uh-val. Ha kizárták a trombózist, akkor nálad az ereket nézték, nem az izmot.
A másik meg, hogy ha maszekhoz mész, akkor nem azt fizeted meg, amiért a tb-t is fizeted, hanem az időt. Mármint, hogy nem kell heteket várnod, és nem passzol le 5 perc múlva, hanem rendesen megbeszélheted vele a dolgokat, és alaposabban meg tud vizsgálni, mint az sztk-ban a futószalagon.
De hát te tudod, a te egészséged, neked kell eldönteni, hogy ez mennyit ér. Én már tapasztalatból mondom, hogy szerintem van olyan helyzet, amikor megéri a maszek, de nem foglak se rábeszélni, se lebeszélni semmiről.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!