Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Van egy púp a lábamon, lehet...

Van egy púp a lábamon, lehet aneurizma?

Figyelt kérdés
10 évvel ezelőtt egy nyaraláson csúnyán beütöttem az alsó lábszáramat kb. 10 cm-el a bokám felett elől középen. Csillagokat láttam 2 órán át úgy fájt és nem is tudtam addig lábra állni. Utána is csak sántikálva. Külföldön voltunk így orvoshoz nem tudtam menni. Mire hazaértünk már tudtam normálisan járni. De azóta is van ott egy hupli a helyén pedig ennek már 10 éve. Nem fáj csak azóta hallottam az aneurizmáról, hogy ütéstől is kialakulhat. És félni kezdtem nekem nem lett e ott egy. A szomszédunk 8 évig élt eggyel a nyakában mire kiderült és megműtötték. Bármikor meghallhatott volna. Szóval ezért aggódom. Mitől maradt hupli az ütés helyén?

2019. márc. 8. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen! Vagy pedig töppedt ikerszarkóma!
2019. márc. 8. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a csonthártyádat ütötted meg, azért fájt annyira. Alatta vérömleny keletkezett, ami nem szívódott fel teljesen, elmeszesedett és tapintható, nem fog változni, nincs vele teendő.

Ott nincs olyan ér, amin aneurizma jöhetne létre.

2019. márc. 8. 20:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. márc. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!