Ínhüvelygyulladásra menjek bele a gipszelesbe? Segíteni fog?
Egy hete voltam orvosnál. Már 3 honapja szenvedek vele, az injekciózason, lampazas, gyógyszer stb mind túl vagyok.
Egy hete az orvos befaslizott ujjakkal együtt konyekig és fel is kötöttek a karom.
Ma megyek kontrollra de faj nagyon. A doki azt mondta ha nem jobb akkor be kell gipszelni.
Mennyi ideig kell gipszben lenni? És az ujjaimat is gipszbe fogjak tenni?
Most táppénzen vagyok már egy hete mert így felkotott kézzel nem tudok dolgozni. Amíg gipszben leszek addig se tudok majd dolgozni?
Nagyon rossz a gipszeles? Biztos segít a kezemen?
Maganba járok hozza, Csak a gipszelesre kellett a kórházba mennem.
Konyekig gipszeltek ujjakkal együtt.
Azért kell így gipszelni higy abszolút ne tudjam használni. Fel van kötve, ajánlottak, hogy így hordjam.
Egyébként csak végső esetben teszik gipszbe.
A gipszeloben pont egy Ínhüvelygyulladásos volt, akinek már száradt s gipsze, de neki mindkét karját érintette és egyszerre mindkettőt begipszeltek neki, ujjait is konyekig. Miután már én is gipszben voltam jött az orvos és neki mindkettőt a nyakába kötötte, 2 hónapra kapta..
Remélem, meggyógyulsz.
Szerencsétlen sorstársad ki volt? Nála nem tudtak volna várni az egyik kézzel, amíg a másik rendbe jön? Hogy mehet így suliba vagy dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!