Kisujj és alatta 2 cm kéztőcsont-repedést javasolt begipszelni?
a kisujjnak csak az alsó perc kb fele repedt, és hát fájni fáj de nem tehetem meg h begipszelik mivel akkor megáll az élet.
nagy gond lehet ebből vagy kisujjnál mindegy?
igen, ők be akarták automatikusan gipszelni, na de volt már így lábujjal is, begipszekték fanbtasztikusan, 2 nap múlva le is esett az egész a frászba, én meg hagytam úgy, és végül is semmi se lett, ez már 3 éve volt, csak monbdjuk kíméltem meg vigyáztam rá pár hétig.
úgyhogy ez nem kérdés, ők már eleve csak a protokoll miatt is begipszelnék, na de az nekem a muinkám elvesztését jelenti, a nap 20 órájában tervezek laptopon, kell minden ujjam. úgyhogy jó kérdés, és ezértr szetretném tudni, h olyan eset-e mint a lábam és elég ha kmíélem 4-5 hétig vagy elengedhetetlen a gipsz.
(egyébként ez a sokszor tök idióta protokoll-rendszer már sokszor kiakasztott, volt amikor meg is mondta a doki, de az kardiológus volt, h hát semmi értelme mert előre megmondja h mi van ott és köze nincs hozzá, de hát a protokoll előírja, így meg kell csinálniuk, csak úgy lehet tovább lépni. aztán a végén megegyztünk h oké, aláírom h megcsinálták ... nevetséges komolyan, ez már a ló túlsó oldala tényleg, amkikor maga az orvos is látja h értelmetlen, de hát a protokoll ...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!