Bekotozott, benott korom eltavolitas utani lab kezelese?
Be fog ragadni, ha nem raktak rá elég fertőtlenítő kenőcsöt. Nekem kb 10 ilyen "műtétem" volt, 3x nem ragadt be. Fájni fog, de gyorsan tépd le, az a legegyszerűbb.
Utána mosd meg, betadin és mehet rá az újabb kötés. Kb 1 hét, mire cipőt is tudsz felvenni.
Első vagyok.
Felszakítja, vérzik pár percet, de ennyi. Először szálanként szedtem ki, de baromira fájt. Utána megkértem valakit, hogy tépje le, ami szintén fájt, de legalább gyorsan túlestem rajta. Esetleg kamilla teába áztasd be fél órán át a lábad (orvos javasolta), hátha könnyebben lejön. Ha más tépi le, szoríts valamit, eltereli a figyelmed.
Koszonom a valaszokat!
Ma szedtem le, de vizzel felaztattam igy sikerult leszednem anelkul hogy feltepnem a sebet. Jol bedagadt, a labammal egyutt , elegge elvolt szoritva. Viszont mar egyre kellemetlenebb a papucsozas, jolenne ha minnel hamarabb cipobe bujhatnek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!