Hívjam ki az ügyeletet? Mi lehet ez? Borzasztóan fáj, nem tudok mozogni!
Figyelt kérdés
Éppen a karácsonyfát díszítettem, le voltam hajolva, úgy jártam körbe a fát. Hirtelen felegyenesedtem, és akkora fájdalom hasított a hátamba, hogy szó szerint összeestem. Jelenleg képtelen vagyok mozogni, az egész derekam megmerevedett. Nem tudok lehajolni, nem tudok sétálni, mert minden mozdulatom alkalmával a derekamba szúr egy éles fájdalom. Most is fekszek és nem tudom mit tegyek. 18/L2018. dec. 22. 12:42
11/15 anonim válasza:
Nem akarlak róla lebeszélni, de esélyes, hogy az orvos se nagyon tud mást mondani, úgyhogy továbbra is: készülj fel lelkileg, hogy sokáig is eltarthat. Ez most egy ilyen karácsony lesz, de azért szép lesz, csak lassabb tempójú. :)
12/15 anonim válasza:
Anyukámnak is volt ilyen fiatalabb korában. Ő se tudott az első nap mozogni, apukám vitte ki ölben wc-re is. Mydeton + valami erősebb fájdalomcsillapító. Neki ez vált be rá.
13/15 szántóvető válasza:
ráadásul lelkileg is nehéz.a 2. nap attól kezdtem rettegni hogy soha el nem múlik.csak feküdtem,még a wc-re kimenni is komoly nehézséget jelentett.aszzem a 3. nap lett jobb,rá egy napra tejesen elmúlt.érdekes hogy kb annyi idős lehettem mint te,viszont jó sok éve már hogy nem jött elő.
14/15 A kérdező kommentje:
Na, képzeljétek már majdnem teljesen rendbejöttem. Még egy kicsit fáj, de szerintem holnapra nyoma sem lesz. Köszönöm a válaszokat! :)
2018. dec. 23. 19:34
15/15 anonim válasza:
Klassz! :) Többször is megmasszírozták? Az nagyon jót tud tenni. Mindenesetre óvatosan hajuldozzál. :) Boldog karácsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!