Az Achilles-em roppant vagy valami más lehetett? (lent)
Figyelt kérdés
3 napja a lépcsőn lefelé menet a lábam roppant egy nagyot az Achilles-emnél. Fájt, de kb fél óra után elmúlt. Majd még aznap egy lehajlásnál ujabb 2-t roppant, bár két kisebbet, de hallható volt. 2 napig a talpam és a lábujjaimban melegség érzésem van, illetve a bokám melletti "lágyabb" résznél érzek kisebb fájdalmat. Lábujjhegyre gond nélkül tudok állni és járás közben sem fáj, viszont érzem mintha lefelé és felfelé is kisugározna ez a merev, meleg érzet. (bocsi ha hülyén fogalmaztam). A sportot sajnos abbahagytam egy ideje a munka miatt, és mivel 16 évig versenyszerűen sportoltam így ez hiányzik. Kötöttek az izmaim, kis mozgáshiányt már megérzek bennük. Sajnos a vádlim is be van egy ideje feszülve. Talán ez lehetett a baj? Ilyen "sérüléssel" korábban még nem találkoztam. Volt valakinek hasonló? Ha igen mit tett vele? Próbálom masszirozni az izmokat h kicsit lazább legyen az a rész.2018. dec. 17. 18:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!