Kattogó, fájó boka?
Figyelt kérdés
Tegnap óta fáj a bal bokám, és ha forgatom a lábfejem akkor rendesen kattog is folyamatosan. Nem tudom mi okozhatja, már egy ideje nem sportolok, nem is sérültem le, maximum csak sokat állok meg sétálom mostanában, de akkor sem indokolt az ízületi fájdalom (ha ez az), ahhoz messze túl fiatal vagyok.
Ha sokat járkálok vele, akkor mintha felfelé "sugározna" a combom irányába, meg nagyon érdekes az egész, mintha a csontom fájna. Mit lehet csinálni vele?
2018. nov. 23. 08:02
1/1 dianaduchess válasza:
Orvoshoz kell menni, megnézi röntgenen, hogy van-e valami eltérés. Sok minden lehet, lepattant porcdarabtól kezdve a laza ízületekeig. A vége ennek mindig porckopás, amit viszont meg lehet előzni, de ahhoz, hogy tudd, mit akarsz megelőzni és azt hogyan teheted, csak az orvos tudjs megmondani. Irány az ortopédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!