Lehet súlyos fejsérülése?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves húgom, aki folyton azzal idegesít, hogy rugdossa a székem. Ma reggel felálltam, úgy tettem mint aki elmegy, és abban a másodpercben ahogy nem figyelt, kirántottam alóla a széket, hogy leállítsam, ő viszont beverte a fejét a székbe. Akkor úgy tűnt nincs semmi komoly, még nevetett is, de kb. fél órája rosszul lett. Hányt, vérzik az orra és minimálisan vérzett a füle. Ez lehet amiatt, hogy beverte a fejét a székbe? Ezesetben indokolt mentőt hívnom, komoly baja lehet?20/L2018. nov. 17. 15:03
2/12 anonim válasza:
Jobb lenne
ha megvizsgálná orvos
3/12 anonim válasza:
tünetek alapján koponyaalapi törés
irány a kórház
6/12 A kérdező kommentje:
Bevittem, kómába esett...
Fogalmam sincs mi lesz. Ez borzasztó. Ez az én hibám, miattam verte be a fejét, pedig nem akartam őt bántani csak megviccelni. A szüleim most indulnak haza Rómából... mit fognak szólni mikor ideérnek a kórházba? Mi lesz velem? Mi lesz a húgommal?
2018. nov. 17. 18:00
7/12 anonim válasza:
Nem lesz baja ne félj, ettől durvább fejsérülésből is épültek már fel. Csináltak CT-t?
8/12 A kérdező kommentje:
Koponyalapi törés
2018. nov. 17. 18:38
9/12 A kérdező kommentje:
*koponyalapi
2018. nov. 17. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!