Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért fáj a kezem?

Miért fáj a kezem?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két héttel ezelőtt ráestem a jobb kezemre. Az eséskor nem fájt, de egy pár óra múlva elkezdett jobban fájni, majd egy pöppet talán fel is volt dagadva. Másnap alig tudtam mozgatni, majd bementünk a kórházba ahol meg is röntgenezték. Azt mondta a doktor, hogy nem lát semmilyen elváltozást ez csak valami zúzódás lehet, borogassam otthon meg ilyenek. Azóta pont két hét telt el és a fájdalom elmúlt, de ha hátrahajtom a csuklóm akkor az kicsit fájdalmas. Pl fekvőtámaszozni nem tudok. Szerintetek mi lehet a baj, volt már valakinek ilyen? Előre is köszönöm a válaszokat!

#kézfájdalom #kéz zúzódás
2018. nov. 5. 20:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen csak még nem jött helyre teljesen a zúzódás.
2018. nov. 5. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na velem pont ugyanez történt.Én is ráestem eleinte bedagadt megröntgenezték nincs törés. Eltelt 5-6.hét mire ugyanugy nem tudtam fekvőtámaszozni,belenyilal a hüvelykujjam alatt.Én vissza mentem a dokkihoz azt mondta pihentessem,kenegessem.Na de! Én elkezdtem bujni a netet és ezek a tünetek nagyon hasonlitanak a sajkacsonttörésre ami a csuklónál található.HÁtrahajlitásnál előre hajlitásnál jelentkezik.Ez egy gyakori sérülés amit elsőre nem lehet észrevenni még röntgenen sem mivel a törést között nem szivodik a dolog.Na könyörgöm menny vissza a dokihoz és kérj egy négyirányú röntgent a csuklódra.Mert félek hogy neked is a sajkacsontod tört el.Ne ugy járj mint én akinek 6 hétig nem vették észre.jobbulást!(sajkacsonttörés)
2018. nov. 6. 08:41
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is olvastam a sajkacsontról és kértünk is időpontot egy maszek orvostól, de csak jövőhéten tud fogadni. Bízom benne, hogy nem kell műteni ha mégis sajkacsontról van szó. Köszönöm szépen, hogy írtál!
2018. nov. 6. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia szívesen a választ.miért maszekhoz mentek? Amúgy ha elmozdulás nélküli törés akkor elég csak gipsz 12 hétre.Műtét csak akkor van ha elmozdult a törés pihentesd inkább ne terheld mert ha ne adj isten törés az nem tesz jót neki.4 irányú röntgen kimutatja a törést!
2018. nov. 7. 13:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Maszekbe jobban megbízok. Ha felmerűlt volna ez a sajkacsont törés akkor felhelyezett volna nekem egy gipszet és 7-10nap múlva újra vissza hívott volna röntgenre, de nem ez volt. Pihentetem a kezem amennyire csak tudom.
2018. nov. 8. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
első röntgenen nem mutatja ki a törést.amúgy teljesen mindegy kihez mész a röntgen az röntgen az mutatja ki a törést csak a röntgen.doki kivűlről nem látja
2018. nov. 9. 10:41
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valakit érdekelne a történet, akkor röviden leírom. Egy hete voltam egy CT vizsgálaton ami kimutatta h törött a sajkacsontom :( Maszek dokinál választhattam, hogy megcsavarozzák, vagy 6hét múlva megint nézünk egy röntgent vagy CT-t. Hát az utóbbit választottam. Erre a 6hétre nem rakat fel gipszet mert sok értelme nincs már. Ha a csavarozást választottam volna, azt mondta, hogy az se lenne biztos gyógyulás. Szóval bízok benne, hogy 6hét múlva már meggyógyul! Egyébként a törés nincs elmozdulva, egy kis helyen látszik, hogy el van törve, de egyben van a csont szerencsére!
2018. dec. 13. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is biztos azt választottam volna. Remélem, minden rendben lesz!
2018. dec. 13. 20:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Így három évvel rá, most találtam rá véletlen, hogy tettem fel ilyen kérdést. Nem mentem vissza röntgenre, mivel a fájdalom enyhült, és mára már semmi baja hálistennek. Bízok benne, hogy összeforrt szépen és rendesen a csont!
2021. dec. 18. 18:06
 10/10 anonim ***** válasza:
:)
2021. dec. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!