Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Áramütés! Lehet nagy bajom?

Liliána91 kérdése:

Áramütés! Lehet nagy bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Ma pakoltam a konyhai elektronikai cuccokat és át helyeztem a mini sütött,de hosszabítot kellett alkalmazni mikor azt be dugtam a konektorba semmi baj nem volt,de mikor a hosszabítoba dugtam be a mini sütöt a hosszabíto pukkant egyet és fel is villant és természetesen meg is rázott,mondjuk csak picit.Jol vagyok,meg ilyenek,de egy picit fáj a tarkomnál.Lehet következménye ennek a pici áramütésnek????

2018. okt. 27. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Vizet joideig ne igyal
2018. okt. 27. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ezt túlélted, akkor már csak annyi bajod lehet, hogy kell kérned egy elektromosságban valamelyest is tájékozott embert, hogy nézze meg az általad összekapcsolt szerkezetet biztonsági szempontból és oktasson ki téged az elektromos készülékek biztonságtechnikai vonatkozású használatáról.
2018. okt. 27. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!