Vállizület gyulladás lehet?
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok és tegnap hirtelen elkezdett fájni a jobb vállam, éjszaka a bal is elkezdett. Egész éjjel nem tudtam aludni a fájdalomtól. Ha felelemelem a kezemet, ki nyújtom akkor a vallaimban erősödik a fájdalom. Vagy valami rakom van? Olvastam a neten, hogy vallfajdalmat okozhat tudorak illet nyirokmirigy rák. Naponta járok kondizni2018. okt. 26. 05:36
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Igen, a sima lázra ha râkeresel, akkor is rákos vagy.
Nem vagy rákos, ez mâr csak akkor van, ha nagyon előrehaladott lenne és nem így hirtelen jelentkezik, nem két oldalon.
Vállfájdalom lehet sokmindentől, pl. PTX kisugárzik, ráestél, megerőltetted edzéssel, tornán, hideg miatt, tâska miatt,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!