Mitől fáj a csuklóm?
Figyelt kérdés
Sziasztok,múlthét Szerdán arra ébredtem,hogy nem tudom mozgatni a csuklóm,s minden egyes mozdulat pokoli fájdalommal jár(Kedd este egyáltalán nem fájt) aznap elmentem orvoshoz,aki azt mondta hogy megüthettem,vagy meghúzódott. Azóta eltelt egy hét,javulgat javulgat,de még most is időnként belenyilal,vagy csak úgy sajog pár percig,szerintetek mi lehet ez,illetve kb mennyi idő míg helyrejön?2018. okt. 24. 17:28
1/3 anonim válasza:
nem ütötted be?én is voltam csuklómmal dokinál de én bevertem 6 hét után derült ki hogy elvan törve.Kérj egy röntgent!!!!!engem is elküldött a doki hogy kenegessem meg pihentessem közben elvolt törve :D ugy kellett kérni a dokit hogy röntgenezze meg és ekkor derült ki hogy elvan törve.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy beütöttem-e,így keltem fel egyik reggel,viszont az a fura higy mozgatni tudom,jó erősen megnyomkodtam a duzzadt részt,az is csak minimálisan fájt. Ezért nem tudom hogy mivan most,mert ha eltörik,akkor azért valamennyire csak korlátozna a mozgásban+pokolian fájna minden mozdulat nem?
2018. okt. 26. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!