Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Motoros baleset. Szerintetek...

Motoros baleset. Szerintetek mennyi idő múlva állhatok lábra?

Figyelt kérdés

Eltört a lábfejem, a sípcsontom, a bokám , 3 ínszalag elszakadt, a lábujjaim nagy része eltört, valamint a csípőm kis mértékben károsodott.(Mindez a jobb oldalamon) Jelenleg 3-4 hét fekvőgipszet kaptam. Ez után feltétlenül kapok járógipszet? És ha igen, mennyi időre?

A dokit is kérdeztem ezzel kapcsolatban, nem nagyon akart erre válaszolni. Rákérdeztem a műtétre is, azt mondta, EGYELŐRE úgy tűnik nincs rá szükség. Nagyon szerencsés esésem volt. Majd elköszönt tőlem.

21/F

2018. okt. 3. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Akkor én elöveszem a joskártyámat és megválaszolom azt amire a szakember sem tudja a választ. Igy gondolod?
2018. okt. 3. 09:03
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 A-aaa. De jófej szöveg volt! Én legfőbbképpen azokat keresném akiknek már volt láb sérülésük, és hogy megosszák velem a tapasztalataikat. Akár privátban, akár itt. Tudtommal nem én vagyok az első, aki lábát törte.. ;)
2018. okt. 3. 09:23
 3/4 veterán vas ***** válasza:

4 hét fekvőgipsz után általában 4-6 hét járó- következik.

Persze, csak abban az esetben, ha nincs szükség egyéb beavatkozásra. A műtét rátehet még ......akármennyit is. :(

Addig is ajánlom a Forever Nature-Min szedését.

(nekem nagyon hasznosnak bizonyult, egy lábtörés után)

2018. okt. 3. 09:24
 4/4 anonim válasza:

lábközépcsontom tört el, műtét is volt. fekvőgipszet kaptam 2 hétre, utána járógipszet, de azzal se volt szabad járnom két hétig (tehát összesen 4 hét mire elkezdtem terhelni).

Összesen 6 hétig volt gipszben a lábam, utána elég nehezen tudtam járni. De a fizióterápia nagyon sokat segített, egy hónap alatt már úgy járok mintha nem lett volna törésem. (kivéve hogy két napja volt második műtétem és most megint nem tudok lábra állni)

Jobbulást!

2018. okt. 3. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!