Megcsípett a méhecske a mellem felett, lehet belőle bajom? 17\L
Figyelt kérdés
Ma megcsípett a méhecske a mellem felett bal oldalt, körülbelül 15-20 perce. Nem tudok róla hogy allergiás lennék a méhcsípésre, de attól tartok, hogy komolyabb baj lehet belőle, hogy közel a nyakamhoz ért a csípés. Még mindig fáj, de a csípés helye már nem dudorodik ki, mint a csípés pillanatában. Mit tegyek ilyen esetben? Volt valakinek hasonló esete? Válaszokat előre is köszönöm!2018. szept. 12. 16:00
1/3 anonim válasza:
Ha méhecske volt, akkor az benned hagyta a fullánkját. Azt mindenképp el kell távolítani, mert abban van a méregzsákja. Addig is olvass utána a dolognak a neten. A Calcium ivása az nem jó, illetve hatástalan. Gyógyszertárba kaphatsz kenőcsöt, ami csillapítja az égő viszkető érzést. Engem tegnapelőtt két darázs csípett meg, most itt ülök bedagadt kézzel, és kenegetem magam.
2/3 anonim válasza:
Nekem augusztusba a nyakam csípte meg, jól össze is fostam magam, hogy na, majd én itt meghalok a strandon. De szerencsére nem. Előtte sose csípett meg. Feldagadt, kicsit fájt, de annyi. Ha nincs más panaszod, ne aggódj, holnapra biztos elmúlik.😊
29N
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, pár nap alatt elmúlt😊
2018. szept. 26. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!