Mi bajom lesz, ha lush plum rain tusfürdőt ettem?
Figyelt kérdés
Habzik a szám, annyira megy a hasam hogy olyan mintha pisilnék a végbélnyílásomon. Fáj a hasam is. A tusfürdő véletlen került a számba, kiköptem aztán öblögettem. Nagy baj lehet?2018. aug. 18. 23:31
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem, főleg ha nem sokat ettél. Mosd ki rendesen a szád, meg nézd meg ír e valamit róla, hogy ilyen esetben mit kell tenni. Egyébként meg nem biztos hogy ettől megy a hasad, attól függ mikor etted.
2/7 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Lehet bajod. Lehet ki kell mosni a gyomrod
3/7 anonim válasza:
A szádba került és kiköpted, vagy le is nyelted? Mert ha kiköpted, akkor nem ettél.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon félek. Nem ettem ma sokat, előbb mostam fogat, alaposan kiöblítettem a szám, és ugyan olyan. Ittam vizet is, de utánna 5percel mentem megint wc-re. Itt vannak a barátnőim, nagyon félek. Ok is ettek csak habot, de semmi bajuk en meg alig ha lenyeltem de kikoptem, szerintem nem nyeltem le de rosszul erzem magam.
2018. aug. 18. 23:41
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és ma alig ettem csak pizzat, pepsi colat, coca colat, szensavas vizet, narancsos apentat ittam habozhat ezektol a szam? Ha ezert habozik mit csinalhatok? Kellemetlen
2018. aug. 18. 23:50
6/7 anonim válasza:
Egyébként ha már ott tart a hatása, hogy hasmenésed van tőle, semmi értelme a gyomrod mosni, mert már elkezdett hatni. Általában nem mérgezőek a tusfürdők. Amúgy mi lett belőle? Jobban vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Már jól vagyok, köszi a kommenteket!^^
2018. aug. 23. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!