Fekete nadálytő krém csonttörés után?
Leszedték a sínt a törött ujjamról, és érdekelne mit tudnék csinálni hogy mihamarabb rendesen használni tudjam. A fokozatos terhelésen és mozgatáson kívül olvastam egy oldalon hogy a fekete nadálytő krém hatásos akár csonttörések kezelése esetén is. Kinek mi a véleménye? Saját tapasztalat esetleg? Vagy ha nem jó ez a krém mit tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Nyugodtan használhatsz, sőt! javasolt is, illetve a dobozra is rá van írva, hogy arra is bagyon ajánlják!
Ez ilyen fifty-fifty dolog, valakinek használ, valakinek nem.
Most az a 8-900 ft, szerintem nem oszt nem szoroz ilyenkor, mert amúgyis elmenne.
A gyógyszerárban lehet venni, kettő fajta van, van a sima az olcsóbb, az olyan 6-700 körül van, és van a forte változat belőle, amiben megvan növelve a hatóanyag, az pedig 8-900 ft, de én inkább ezt javaslom!
És ezt elég sok mindenre tudod használni, ha nem jönne be csinttörésre. Véraláfutásokra tökéletes!
a lehető legjobb választás. a fekete nadálytő-krém fájdalom enyhítésére, gyulladás lehúzására tökéletes.
a gyógyszeripar egyik alapanyaga. kistégelyben(is) árulják.
nekem a sarkantyú fájdalmait szüntette meg. már másnap érezhető a hatása. ha nem okoz nagy terhet, akkor ne sajnáld..Úgy értem, ne fátyolvékonyan kend..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!