Meddig fog fájni a sarkam?
Pontosan egy hete pénteken medencézés közben véletlenül nyújtott bal lábbal érkeztem a medence aljára (1,5m víz), a sarkamon landoltam. Egyből elöntött a fájdalom, nem bírtam ráállni, végigbicegtem a napot.
Csak hétfőn jutottam el röntgenezni, nincs eltörve, a csontok a helyén vannak. Flector géllel kell kennem a sarkam körüli részt.
Sajnos még így egy hét után sem tudok ránehezedni a bal sarkamra, szerdáig mintha mindig javult volna, most az utolsó 2 napban nem sokat változott.
Meddig fog tartani a gyógyulás? :/
Zúzódásra nekem a Flexagil jobban szokott használni (barna lesz tőle a zoknid, de megéri).
De egy zúzódásnak lassan helyre kéne jönnie.. Ha továbbra sem javul , lehet hogy nem árt visszamenni dokihoz. (jártam már úgy, hogy nem vették észre a törést, csak a sokadik kontrollon.)
Elképzelhető, hogy kicsit megrándultak a szalagok. Ezt a röntgen nem mutatja ki, de indokolná a lassú gyógyulást.
Pihentesd, amennyire tudod, és ha nem javul, tényleg érdemes visszamenni az orvoshoz.
Még mindig fáj, valamit javult, de lehet, hogy csak hozzászoktam. :D
A bal bokám alatti rész kicsit duzzadt mindkét oldalon, a fájdalom belülről érződik, a sarkamra továbbra sem tudok problémamentesen ránehezedni.
Adok neki még egy hetet, ha tényleg nem lesz drasztikus javulás, akkor vissza kell mennem dokihoz.
Szerintetek?
Ha duzzanat is van, akkor mégis vmi erősebb gyulladáscsökkentő kenőcs volna a jó (a flector, amit az elején írtál)
Igen, szerintem menj vissza a dokihoz, jobb tudni, hogy nincs nagyobb baj. Jobbulást!
Szerintem ha aggódsz, inkább látogasd meg a dokit újra.
Vagy , ha javul csak lassan, esetleg megpróbálhatnál egy szilikonos sarokbetétet, az talán kicsut könnyít a járáson. Akár dm-ben is kapható, de gyógyszertárban, gyógyászati segédeszköz boltban biztos van profibb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!