Mi a véleményetek arrol, ha átvernek titeket? Engem az orvosok vágtak át, amitt nehezen emésztek meg
Mi lehetne erről bárki normális ember véleménye azon kívül, hogy felháborodik, kiakad? :O
Sajnos velem is többször előfordult már, hogy kiderült, hogy egy-egy orvos hülyeséget mondott - volt, amikor már rögtön tudtam, mert előzetesen utánaolvastam a témának; vagy hogy nem volt alapos kivizsgálás meg később folyamatos ellenőrzés, ami miatt aztán rosszul is lettem; meg úgy általában nem tájékoztatnak megfelelően stb.
Szóval sajnos ilyen esetek elég gyakran előfordulnak, holott egyáltalán nem lenne megengedhető.
Ja, és olyan is volt, hogy először rossz tanácsot adtak, aztán meg a szükséges "utókezeléseket" sem ajánlották - több héttel később protekcióval tudtam csak bejutni; de egyrészt így sokkal tovább tartott a fájdalom (bokaszalag-szakadásom volt), másrészt meg a teljes gyógyulási idő sem 6 hónap volt, mint rendesen, hanem két és fél év.
Én már erre tudom a megoldást egyébként: másik orvost kell keresni, minél előbb, annál jobb.
#6.:
A válaszaid alapján úgy vélem, egészségügyis vagy.
Én nem, szóval nem tudom megítélni, kamu-e egy kérdés vagy sem.
De hogy vannak "csodák", amiket egy NORMÁLIS eü-s nem tud/akar elhinni, az biztos. Azért tudom, mert beszámoltam egyszer egy budapesti orvosnak egy vidéki kórházban történtekről egy ismerősöm kapcsán, és egyszerűen nem hitte el. (Vagy csak próbálta védeni a mundér becsületét, nem tudhatom.)
Pedig az csak egy sztori volt, sőt, annak is csak egy része, összességében elképesztő volt az egész amúgy - akkor beszéltem a betegjogi képviselővel is, ő segítőkésznek és megértőnek mutatkozott, de azért látszott, hogy korántsem független, mert mondta, hogy a panaszba nem kell beírni, hogy nincsenek kirakva a kötelező cuccok jól látható helyen (az ő elérhetősége, házirend, egyéb szabályzatok), majd azt ő intézi rögtön...
Nem tudom, megtette-e, azóta szerencsére nem jártam ott.
Az ismerősöm meg végül is nem tett panaszt, és nem perelte be a kórházat, mert nem volt kedve éveken át bíróságra járkálni, meg a sérelmezett eljárások egy részét elég nehéz lett volna bizonyítani (pl. a meghamisított orvosi jegyzőkönyvekkel szemben ugye minimum két-három szemtanút be kellett volna idéztetni, akik elmondhatták volna, hogy hogyan történtek valójában a dolgok stb.)
Amúgy tudomásom szerint iszonyat sok panasz érkezik a különböző kórházakra, pedig a betegeknek csak nagyon kis része vállalja fel ezt a hercehurcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!