Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi a véleményetek arrol, ha...

Mi a véleményetek arrol, ha átvernek titeket? Engem az orvosok vágtak át, amitt nehezen emésztek meg

Figyelt kérdés

2018. júl. 27. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem is átvert pár orvos, és rosszul esett.
2018. júl. 27. 22:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Megértem a gondodat nekem azt mondták ,hogy a jobb könyököm azért nem müködik mert genetikai okokra vezethető vissza stb és hát pedig csak ki van ficamodva és ezért nem müködik..
2018. júl. 27. 22:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi lehetne erről bárki normális ember véleménye azon kívül, hogy felháborodik, kiakad? :O

Sajnos velem is többször előfordult már, hogy kiderült, hogy egy-egy orvos hülyeséget mondott - volt, amikor már rögtön tudtam, mert előzetesen utánaolvastam a témának; vagy hogy nem volt alapos kivizsgálás meg később folyamatos ellenőrzés, ami miatt aztán rosszul is lettem; meg úgy általában nem tájékoztatnak megfelelően stb.

Szóval sajnos ilyen esetek elég gyakran előfordulnak, holott egyáltalán nem lenne megengedhető.

2018. júl. 29. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
70%

Ja, és olyan is volt, hogy először rossz tanácsot adtak, aztán meg a szükséges "utókezeléseket" sem ajánlották - több héttel később protekcióval tudtam csak bejutni; de egyrészt így sokkal tovább tartott a fájdalom (bokaszalag-szakadásom volt), másrészt meg a teljes gyógyulási idő sem 6 hónap volt, mint rendesen, hanem két és fél év.

Én már erre tudom a megoldást egyébként: másik orvost kell keresni, minél előbb, annál jobb.

2018. júl. 29. 13:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó ,hozzászoló ,az én kezelésem is ugyancsak meghosszabodot hála az orvosoknak ,se nem konzultáltak ,ortopéd sebészel de még elő sem jegyeztek ,úgy sajnos igy bánnak velünk ,ha nem vagy elég gazdag vagy rafkos lehuzhatod magad a klotyon ,már kifundáltam hogy,lesz mi lessz ,nyelvizsga munka ,lakcim ,és mütét .
2018. júl. 29. 15:08
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Orvosi szempontból több sebből vérző, ellentmondásos történet. Szerintem kamu.
2018. júl. 29. 18:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu ,engem basztak át nem téged haver ,tele a fasszom a sok hitettlenel,baszátok meg ,elhuzzok a faszba innen.
2018. júl. 29. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

#6.:

A válaszaid alapján úgy vélem, egészségügyis vagy.

Én nem, szóval nem tudom megítélni, kamu-e egy kérdés vagy sem.

De hogy vannak "csodák", amiket egy NORMÁLIS eü-s nem tud/akar elhinni, az biztos. Azért tudom, mert beszámoltam egyszer egy budapesti orvosnak egy vidéki kórházban történtekről egy ismerősöm kapcsán, és egyszerűen nem hitte el. (Vagy csak próbálta védeni a mundér becsületét, nem tudhatom.)

Pedig az csak egy sztori volt, sőt, annak is csak egy része, összességében elképesztő volt az egész amúgy - akkor beszéltem a betegjogi képviselővel is, ő segítőkésznek és megértőnek mutatkozott, de azért látszott, hogy korántsem független, mert mondta, hogy a panaszba nem kell beírni, hogy nincsenek kirakva a kötelező cuccok jól látható helyen (az ő elérhetősége, házirend, egyéb szabályzatok), majd azt ő intézi rögtön...

Nem tudom, megtette-e, azóta szerencsére nem jártam ott.

Az ismerősöm meg végül is nem tett panaszt, és nem perelte be a kórházat, mert nem volt kedve éveken át bíróságra járkálni, meg a sérelmezett eljárások egy részét elég nehéz lett volna bizonyítani (pl. a meghamisított orvosi jegyzőkönyvekkel szemben ugye minimum két-három szemtanút be kellett volna idéztetni, akik elmondhatták volna, hogy hogyan történtek valójában a dolgok stb.)

Amúgy tudomásom szerint iszonyat sok panasz érkezik a különböző kórházakra, pedig a betegeknek csak nagyon kis része vállalja fel ezt a hercehurcát.

2018. júl. 29. 22:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Na végre valaki csak annyit füznék hozzá hogy,pereskedni én sem fogok ,mert nem szeretnék bíroságra járkálni ,számomra az a megdöbbentő hogy,állandoan a szemembe hazudtak ,még a gyógytornászom is asszisztált ehhez ,történ egy balesetem amiben megégtem és aközben kificamodott a jobb könyők izületem és emiat nem müködik jól ,nekem bemesélték hogy,genteikai eredetű .Elmentem egy orvorshoz aki megállapitotta hogy,bizony ez kiugrott a helyéröl és a szalagokat és meg kell operálni .
2018. júl. 29. 23:59
 10/10 A kérdező kommentje:
Ha akarjátok küldtök ,privátban fotott is
2018. júl. 30. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!