Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Másodfokú égésnél ami a...

Másodfokú égésnél ami a lábfejen van, mennyi idő míg nem kell már kötözni?

Figyelt kérdés
Az írjon akinek volt már ilyen gondja.Egy hete történt forró olajjal öntöttem le.Egyből kórház volt,ott tetanuszt kaptam.Pantenolal,oxicortal kezelték le bekötözték.Azóta 3 naponta megyek kötözésre.
2018. júl. 24. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minimum 2 hét mire begyógyul, de egy ideig még utána is vigyázni kell a vékony, új bőrre, nekem a kezemre ment egyszer forró olaj, több ujjam hólyagosra égett, ami utána kisebesedett.
2018. júl. 25. 07:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Én sebem még csak 9 napos...De egyenlőre kötözik.Másodfokú,forró olaj égette széjjel.Holnap megyek a héten másodjára kötözésre...Egyenlőre olyan mint ha sose gyógyulna meg.Kellemetlen mert fák,meg a kötéstől papucsot se tudok felvenni...
2018. júl. 25. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az olaj nagyon beleég a bőrbe, mert hiába hűtöd, a hideg víz nem mossa le az olajat, nekem is sokáig fájt és sebes volt.
2018. júl. 25. 15:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Mondta orvosom hogy kb 3-4 kötözésre számoljak,míg be sebesedik.És utána se fogok tudni egyből cipőt húzni sem,max papucsot.
2018. júl. 25. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
3-4 hét csak a hét kimaradt...
2018. júl. 25. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!