Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megégettem a nyelvem, mit...

Megégettem a nyelvem, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Tegnap nyálrsalásnál megégettem a nyelvemet szalonnával viszont nem vettem ezt észre...ma szörnyő volt,mar a keksztől elkezd fájni a nyelvem,az eleje egett meg.A paprikás pizzánál viszont elkezdett zsibbadni az arcom,félre értés ne essék,imádom a csípőset,a nyalam elekezdett eszméletlenül termelődni...nem tudtam a számban tartani.

Legyszives normális valaszokat.Tudom meggondolatlan voltam.A pizzát azert ettem mert csak paprikasat rendeltünk és a szüleim rá kenyszerítettek hogy egyek...

2018. júl. 14. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyenkor egy hatásos gyógyír van, az idő.

Viszonylag gyorsan elkezd gyógyulni. Addig kerülni kell a meleg, fűszeres ételeket.

Amit még tehetsz, hogy időközönként fertőtlenítesz.

2018. júl. 14. 16:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálok normálisan válaszolni: ha én ennyire megégetem a nyelvem tegnap, hogy ma már szörnyű, akkor nekem már az első pillanattól kezdve szörnyű, nemhogy még észre sem veszem. Kicsit fura. Egyébként meggyógyul magától.
2018. júl. 14. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!