Miert faj ennyire a derekam, oldalam?
Multkor ugy begorcsolt egy negyed orara, hogy kivert a viz. Ez az oldalam volt kozvetlenul a csipocsont felett. Azota erzekeny, probalok ovatosabban mozogni, ez 2 napja tortent. Nem tudom, hogy izomhuzodas, randulas, gorcs vagy idegbecsipodes volt, de eszmeletlen fajdalom volt. Az agyon fekudtem es csak megmozdultam, igaz hirtelen de nem nagyot. Most is erzem, hogy nyilalgat, bar most inkabb a derekam,hatam, felek, hogy megint ez lesz. Mitol lehetett? A sok ulomunka kozrejatszhat?
20/L
hát az 1 helyben ücsörgés nem tesz jót neki
ha túlsúlyos vagy az sem
és lehet bármelyik a sok közül
első vagyok
próbáld meg izomlazitóval bekenni
vagy pl a feketenadálytő nagyon jó ilyen tipusú húzódásokra
flexagilt vegyél az nagyon magas nadálytőtartalmú készítmény
Tulsulyos nem, sot. 170cm, 50kilo, kis gyenge valami vagyok ettol fuggetlenul is. :D
Hogyan tudnam megelozni, hogy ne forduljon tobbet elo?
Akkor nem a tulsuly :)
Megelozni az ilyen randulasokat nem igazan lehet esetleg sportolassal ha karbantartod az izmaidaz ,izuleteidet akkor nem fog ilyesmi elofordulni :)
1 vagyok
Lehet huzodas ami begorcsol es ettol van a rohamszeru fajdalom
Szedj magneziumot az csokkenti az izomgorcsokert mert jotekony hatassal van az idegrendszerre
Az 1 etlen valaszolo vagyok
Na jobb màr? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!