1 hete begyulladt a hüvelyk ujjam, de olyan szinten, hogy felvágták.2 hét múlva megyek a Balatonra nyaralni. A sebem szépen gyógyul, de szeretnék biztosra menni. Van valakinek ötlete, hogy van-e olyan tuti sebtapasz, ami valóban vízálló? Köszönöm.
Szerintem sem lesz gond, ha szépen gyógyul. Tutibiztos vízálló sebtapasz - főleg, ami ujjra való -, szerintem nem létezik.
Ami eszembe jutott: gondolom, még vissza kell menned az orvoshoz. Kérdezd meg tőle, milyen védőeszközt javasol. Ha valaki, akkor ő tudni fogja, mit tegyél az ujjadra, míg strandolsz. Mondd meg neki, hogy mész a Balatonra, nem szeretnéd, ha újra elfertőződne.
4.! 3-as vagyok. Én is gondoltam a gumiujjra, de az alá is bemegy a víz. Ha meg befőttesgumit húz még rá, akkor meg elszorítja a vérkeringést.
Inkább kérdezze meg a dokit, nem?
Kérdező, legalább reagálhatnál, hogy vissza kell-e még menned. Mert akkor marad az, amit itt javasoltunk. Nem vagyunk orvosok. Próbálunk segíteni, csak utálom, amikor írkálunk, de reagálás semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!