Leégtem és 2szer akkora lett az arcom mint előtte, mit tegyek?
Orvos vagyok
Ha képet küldesz meg tudom ítélni mi a teendő
Ha nem küldesz mindenképp keress fel egy másik orvost és addig is védd az arcod a nap karos sugaraitol
Kedves 2# válaszoló
Mindenképp orvost keressen fel a lehetséges szövődmények miatt ez nem jatek komoly sérülés lehet a leírás alapján
1# válaszoló voltam
Újra az 1# válaszoló vagyok
Semmilyen házi praktikával ne próbálkozz mert maradandó sérülésed lehet
Kedves 3# ez nem napallergia
Nap mint nap ezzel foglalkozok hidd el kép alapján könnyebb megítélni de orvos mindenkepp
Kb így néz ki, de a szemem ki tudom nyitni, meg látok is rendesen, csak kívülről látszik dagadtnak. És nem hólyagos a bőröm úgy mint a kisfiúnak.
Kb. így, de mégse, ez aztán pontos kép!
Mi lenne, ha csinálnál magadról egy képet, és felraknád valamelyik képmegosztóra, a doki érne is vele valamit!
"Semmilyen házi praktikával ne próbálkozz mert maradandó sérülésed lehet"
Azonnali "kárcsökkentésnek" a Panthenol nagyon jó /Vitray óta tudjuk, hogy "parasztbácsi találmánya", de talán az eltelt harminc évben az orvosok is elismerték!/, de utána mindenképpen orvoshoz menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!