Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Nagylábujj be “feszülése”,...

Kurika kérdése:

Nagylábujj be “feszülése”, minlehet a baj?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy tavaly télen amikor mentem kifele belerugtana lépcsőbe es a nagylábujjam nagyon elkezdett fájni rá pár napra időnként elkezdett egy nagyot roppanni(amikor lépek,nem sűrűn kb 2 óránként) a lábujjam és nem is úgyan úgy hajlik mint a másik a megpróbálok az egész testem súlyát rávinni arra a labamra es valami gyakorlatnal behajlítom akkor a szallag vagy nemtudom pontosan mi elekzd meghúzodni es kellemetlen erzest erzek. Valaki tudja mi lehet a baj? A választ előre is köszönöm!

2018. jún. 17. 13:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Több minden is megsérülhetett, ennyiből ezt nem lehet egyértelműen megmondani. Én azt mondanám, hogy menj el egy sportorvoshoz, vagy ortopédorvoshoz. Jó lenne legalább egy ultrahang a kérdéses területről, de MR még jobb lenne.
2018. jún. 21. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!