Gerincsérülés mit tegyek?
17 éves vagyok ma reggel játszottam a kutyával (minden reggeli program energetikus kutya) és meg botlottam és a gerincem alsó részét be vertem a bográcsozó tűzhely peremébe.szóltam anyumnak mondta menjek be feküdjek nem megyek ma suliba.Most ő elment dolgozni csak nem tudom elérni telefonon szerinte memgbeszélésen van,és nekem a gerincem elkezdett lilulni..gondolom nem törhetett el mert akkor valszeg nem tudnék mozogni [link]
itt egy kép be jelöltem,kb ennyi szakaszon van ?!
Szerintem is a legjobb, ha nem tudod elérni Anyukádat, hogy felhívod a háziorvosodat. Mivel még ha nem is törés (mert akkor ha nem is bénulnál le, elképesztően fájna a mozgás), akkor is gerinccel kapcsolatos sérülés, így mindenképp maradj nyugalomba, feküdj, ne mozogj. Bár valószínű, hogy csak a bőröd lilult be, vagy valami zúzódás, mintha bevernéd a kezed pl. Viszont ahogy hazaér az Anyukád, mindenképp menjetek el megnézetni, nehogy valami komolyabb dologról legyen szó.
Azóta mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!