Mit tegyek elestem és fáj a kisujjam?
Figyelt kérdés
Pénteken hajnalban a szoba előtt hagytam a papucsomat, és megbotlottam és azóta fáj a kisujjam minden mozdulatra!
Mit tegyek?
2018. jún. 4. 17:17
2/7 anonim válasza:
Rendesen tudod mozgatni? szúró fájdalma érzel?
3/7 anonim válasza:
Ha szúró fájdalmat érzel akkor vagy meg repett a csont ami sokkal rosszabb mint a törés mert nagyobb fájdalommal jár vagy ugye el tört, még ma menj orvoshoz vagy sürgőségire, mert ha össze forr úgy akkor csúnya is lesz és ha mozgatod fájni is fog ja és ha sokat vársz vele és összes forr akkor el kell majd törni hogy aztán be gipszeljék és rendesen össze forjon,tapasztalt alapján mondom 2 csuklóm tört el az egyik műtötték is, ja és az uljamba is már repedt meg a csont.
4/7 anonim válasza:
Ha nem múlik el egy héten belül,akkor orvoshoz is fordulhatsz akár.
De szerintem csak tipikus kisujjbeütés. :D
De ha jól beütötted,akár zúzódhatott is.
Ha annyira elviselhetetlen a fájdalom,nem tudom,borogathatod,vagy hasonlók.
5/7 anonim válasza:
De a hármast olvasva azért nézesd meg,még ha kiröhögnek,akkor is.
Én szerencsére nem vagyok ebben tapasztalt.
6/7 A kérdező kommentje:
Zsibbad mar normalis?
2018. jún. 7. 16:15
7/7 anonim válasza:
Június 4 óta eltelt pár nap,mindenképpen menj orvoshoz,nem vagyok orvos,de lehet,hogy az idegeid sérültek benne,vagy nyomás van a kisujjadban.
Erősen ajánlott a doki,ha a tünetek rosszabodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!