Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » El lehet repedve a csontom?

El lehet repedve a csontom?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap roplabdán elég szerencsétlenul utottem bele a labdába. Teljesen egyenesen a huvelyujjam hegyével kaptam a labdát. Mint ha ki akartam volna bokni vele - csak hogy értsétek a helyzetet. Utána még tudtam tovább játszani, de maga az utés után eléggé fájt.

Ma reggelre viszont eléggé fáj mellete az in. Nagyjábol ott, ahol a mutato és a huvelyujj kozott van az az husos rész, és inkább kozelebb majdnem a mutato ujjhoz.

Mi lehet vele? Gondolom ha el lenne torve, akkor be lenne dagadva és nem nagyon tudnám mozgatni. Esetleg a repedés fent állhat? Vagy akkor is be lenne dagadva kicsit?

Igazábol nem nagyon tunik csont fájdalomnak, majdnem csak az in. Az esetleg elszakadhatott, vagy csak meghuzhattam inkább?

Tudom, hogy látatlanban nem lehet megmondani és doki tudja biztosra, de mégis mi lehet vele? ha holnapig nem mulik mindenképp elmegyek vele. Koszi elore is a választ.

2018. máj. 29. 10:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Inkább zúzódásnak tűnik, de azért a repedés sem zárható ki teljesen. Ha nem dagadt, az mindenképp jó jel. Jegeld és pihentesd.
2018. máj. 29. 10:57
 2/2 anonim válasza:
100%
Nekem 1szer a csuklómba repedt meg a csont. Nagyon fájt, de nem volt bedagadva. Neked is lehet megrepedt vagy csak egyszerűen megzúzódott. Így hogy nem látom nem tudok többet segíteni.
2018. jún. 4. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!