Szerintetek ha kérem, saját felelősségre leveszik rólam a gipszet?
Munkahelyi balesetem volt, kétszer műtöttek a kezemet. Összesen már 11 hete vagyok gipszben mind a négy ujjammal együtt ráadásul konyekig.
Pénteken lesz meg egy kisebb műtétem és utána meg 6 hetig kellene gipszben lenni de már nagyon nehezen bírom.
Ha ugyanígy felkötve hordanam és vigyáznék, szerintetek ha kérem akkor nem gipszel be az orvos?
Ha feltétlen ragaszkodsz hozzá, akkor nem gipszelik be, csak utána ne csodálkozz, ha nem lesz használható a kezed. Ugyanis nem szórakozásból kell begipszelni, hanem azért, hoyg ne mozduljon el semmi a kezedben a gyógyulás ideje alatt, és ezt máskánt nem lehet biztosítani.
Pl. alvás közben hogy vigyázol? Elég, ha rosszul fekszel és már tönkre is tetted az eddigi eredményeket és utána sokkal nehezebben lehet, ha egyáltalán sikerül, újra rendbetenni - természetesen újabb, még hosszabb idejü begipszeléssel.
Nem tudom elképzelni, hogy ennyit nem fogsz fel, hoyg a te érdekedben gipszelnek és nem viccböl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!