Üdv! Gerincműtétemről (KEP) ha van itt sebész mondana pár extra infót? Az orvosom csak latin dolgokat mond meg hogy életem végeig fájni fog meg hogy csökkent a szűkűlés, de engem nagyon érdekel ez a tema!
Figyelt kérdés
Már beszéltem orvossal megnyugtatott de érdekel a téma, jo e a csavar, miert addig van betolva stb stb az orvos nem ér rá ilyenekre, a kórlap csak latin rövidités majd annak is utána nézek de hátha valaki mond valami extra infot. Telleg örök hátfásom lesz és sose leszek képes sokat ülni?
Link
2018. ápr. 25. 16:02
1/4 anonim válasza:
Ha van is itt sebész és netán professzor is, akkor sem fog látatlanban mondani semmit.
Nem kuruzsló, vizsgálat nélkül még csak véleménye sem lehet.
.
"jo e a csavar, miert addig van betolva stb stb"
A téged operáló doki munkáját akarod felülvizsgálni/felülvizsgáltatni?
Minden doki az esküje szerint LEGJOBB TUDÁSA SZERINT gyógyít.
Nem találsz olyat,aki vizsgálat nélkül hibásnak véleményezné a másik, komoly beavatkozást elvégző doki munkáját.
2/4 A kérdező kommentje:
szia sajnos balesetem volt eletmento mutet volt ( koponyalapi toresem is volt szoval nagyon kapkodtak ) és a doki szerint is lehetne egy korrigalo mutetet vegezni a gerinvmcemen de nagy a kockazat. Engem csak erdekel az orvostudomany de nem akarom az orvost nyaggatni h meseljen az ilyen jellegu beavatkozasokrol
2018. ápr. 25. 18:43
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon halas vagyok a dokinak :) csak erdekelne mit miert igy csinalnak stb stb. Sajna gazdasagi egyetemre jarok nem orvosira :)
2018. ápr. 25. 18:47
4/4 anonim válasza:
Szia, nekem volt scoliosis műtétem, már egy és fél éve élek 23 csavarral és két fém rúddal a hatamban. Nem értem pontosan melyik része érdekel a műtétnek. Esetleg írsz nekem ha még aktuális? Hátha tudok valamiben segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!