Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet belőle bajom?

Lehet belőle bajom?

Figyelt kérdés

A lábam pár napja meghúzódott/megrándult, ne tudom pontosan, csak hogy a vádlim oldala kicsit meg volt keményedve, és volt rajta egy kisebb daganat is, járni is alig tudtam. Mostanra egész jó, már simán járok vele, de egy picit még mindig fel van dagadva, és halványan még a fájdalom is érezhető.

Fontos eseményre készülök, ezért muszáj edzenem, főleg állóképességileg, futok, minimum 30 percet kétnaponta. A sérülés miatt most kihagytam pár napot, ma csináltam először. Csak alig-alig éreztem, hogy fájna, de azért kicsit aggódok, nem lesz-e belőle baj, hogy inkább még pihentetnem kellet volna?

2018. ápr. 24. 14:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Ezzel akkor kellett volna orvoshoz menned, ő esetleg meg tudta volna mondani, hogy meddig pihentesd, stb. Így nyilvan meg van az esélye, hogy "rásérülsz".
2018. ápr. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!