Fehér hegek eltüntetése?
Figyelt kérdés
Régebben voltak problémáim és sajnos vágdostam magamat. Kb 4hónapja megvágtam a combomat 5csíkban. Nem volt olyan mély, szinte karcolás, vérzett majd besebesedett. Mivel nem sokara jon a rovidnadrag idő ígx zavar.. van valami mód rá h eltübtessem örökre? Volt már a kezemen, de a hónapok múlásával teljesen "felszívodtak". A lábamon lenne esély rá? Vagy nem? Légy szíves ne írjatok negatív kommenteket, a vágdosással kapcsolatban, így is kapom az ívet :D köszönöm előre2018. ápr. 8. 16:06
1/2 anonim válasza:
Szia! Neked milyenek a hegek? Sötétebb vagy világosabb az eredeti bőrszínednél? Mert ha világosabb, nekem bevált hogy paradicsomot tettem rá
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Vilagosabb. Paradicsom? Egy probat meger.. koszonom!!:))
2018. ápr. 22. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!