Kéz törés esetében rendesen meggyógyult a kezetek?
Figyelt kérdés
Sajnos kézfejemben a 4ik metacarpus tört,kézközépcsonthoz kapcsolódik ha jól tudom,műtétre nem volt szükség szerencsére.
Érdekelne hogy kinek hogyan épült fel a keze,mennyi ideig tartott mire ugyanúgy tudta használni mint azelőtt,és hogy maradt-e valami maradandó elváltozás.Még fiatal huszonéves vagyok,ezelőtt sosem tört el semmim :/ Köszi a válaszokat!
2018. márc. 15. 09:34
1/5 anonim válasza:
Meggyógyult, de sosem fogom ugyanúgy használni.
Frontnál kellemetlenül sajog néha, és nem tudok vele nehezet emelni, sem sokáig rátámaszkodni, mert fáj és feszül. :(
17 éve törtem el.
2/5 A kérdező kommentje:
Uhh,sajnálom :( Melyik része törött el Neked?
2018. márc. 15. 19:49
3/5 anonim válasza:
Nekem már mindkét kezem volt eltörve, még kiskoromban. Én ugyanúgy használom, mint előtte, pedig a jobb kezem törésekor négy napig úgy használtam mindenre( még írtam is vele) hogy el volt törve. Szerencsére egész hamar és jól összefort, így olyan, mint előtte volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor gondolom 10éves kor alatt,akkor még hamar összeforr. Én 26 vagyok most,azért is tartok tőle hogy milyen lesz
2018. márc. 16. 10:04
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Az első törésem 6 éves korom fele lehetett (nem tudom már biztosan), a jobb kezem 14 évesen tört.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!