Miért fáj a térdem?
15 éves vagyok.Régebben a jobb térdemre sikerült összehoznom egy Schlatter Osgood ot amit ha ismertek tudjátok ,hogy egy kinövés lesz a térd alatt.Na ezt fáslizom és akkor kb elmúlik a fájdalom,az orvos azt mondta kinövöm majd.De a bal térdemmel semmit nem csináltam és úgy fáj ,hogy na,,nagyon,néha nem lehet kibírni.fáslizom azt is.Egy nagyobb foci után,vagy edzés után fáj,és fáslizni kell.Nem tudom mi baja lehet.Semmit nem találtam rá vagy ellene.Térdszorítót már kizártam mert az nem szorítja őssze,felesleges.A fásli éjszaka helyreteszi.Szeretnék lábra is edzeni,de egyszerűen nem bírok,guggolni is max 1 et birok de utána érzem,hogy fáj,mindettő térdem,főleg a bal.
Azt hozzáteszem,hogy lassan 4 éve fájnak a térdeim.
Mitől lehet?
Nekem is évekig fájt, egyrészt mert megsérült edzés közben, másrészt pedig (mivel elmentem vele orvoshoz) lúdtalp miatt. Nálad esetleg lehet ez a probléma? Nekem rettentően szúrt, már olyankor is, mikor egyszerűen csak sétáltam. És még most is, ha nem használom a talpbetétet pár hétig, ugyan így megfájdul.
Vagy nem tudom, hogy esetleg valamilyen orvossal már megnézetted-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!