Felsértettem a végbelem hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Sajnos szekrekedes miatt gyakran kell kézzel rasegitenem és néha vérzik illetve iszonyatosan fáj a végbelem sot atlatszo olykor nyálkás folyadék is távozik. Belül érzek egy pupot is de nem aranyer. Bajom lehet attól ha ujjal segítek rá? Konkrétan felnyulok a végbelem nél és ugy.. tudom nem higiénikus de utána lefertotlenitem a kezem stb de most is nagyon fáj! :( valami bajt okoztam odabent? 13/l :/2018. febr. 25. 21:25
1/7 anonim válasza:
Szia! Nem, valószínűleg a túl kemény széklet okozta a sérülést, nem az ujjad. Gondolom nem ötcentis körmökkel csinálod ezt. Mitől vagy gyakran székrekedésed? Nem fogyasztasz elég rostot? Túl keveset iszol? Vagy simán csak ilyen alkat vagy? Érdemes lenne változtatni az életmódodon, ha amiatt van a probléma, mert nem túl egészséges ez az állapot.
3/7 anonim válasza:
Szerencsere holnap mar suli, nem ertek ra kamuzni.
4/7 A kérdező kommentje:
Iszom napi 3 l vizet eszek sok zöldséget utifűmaghéjját is joghurtokat rostos zabot rozsos kenyeret meg minden ilyet. Egyszerűen ilyen "alkat" vagyok.
Meg ha van székletem nem jön ki magától és ujjal kell segíteni de nagyon fáj utána a végbelem és félek hogy valamit megsértettem
2018. febr. 25. 21:34
5/7 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu:/
2018. febr. 25. 21:34
6/7 anonim válasza:
Nincs ilyen alkat. Mindig van ok. Keresd meg. Lányomnak tejfehérje-allergia okozta.
7/7 anonim válasza:
Hát ezt csináld gumikesztyűben, kettő persze, hogy fáj, mert bxtatod.
Nyomod ide-oda, nem egészséges, és ki sem tud ürülni rendesen.
Válts életmódot, mert valamit nem jól eszel-iszol, és hosszú távon belső aranyered is lehet, de ha felviszel valami fertőzést, akkor gyulladás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!