Egy párszor megsérült a fejem, és nem nő ki a hajam azokon a részeken. Az sztk támogatja a hajbeültetést?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 21:34
2/5 anonim válasza:
de nem ám az ilyesmit csak saját zsebből
3/5 akarkizoltan56 válasza:
Hát ooo,nullás gép pel
Nyírségi le a hajad
Utána kino
Én is így tettem
Ami mű az káros
Ezt jegyezd meg
4/5 anonim válasza:
Sajnos az sztk nem támogatja.Helyesebb ha hajátültetésnek nevezzük mert laikusok számára a hajbeültetés"mű" dolognak tűnhet mint ahogy a 3. válaszolónak is...Pedig a saját hajadat ültetik át kicsit utána kéne nézni mielőtt hozzászólunk ilyen dolgokhoz.Nekem volt több hajátültetés beavatkozásom is.Két probléma van vele.Az én fizumhoz képest nagyon drága + minden beavatkozásnál jobban nézel ki de mindig lehet mégjobban-plasztikai sebészet...:)A lényeg az ha belevágsz sose engedj egy műtéti napon 2000 hajszálnál többet átültetni mert átverős lehet még ha a klinika rá is akar venni akkor se!
5/5 Zora242 válasza:
Nem, viszont áfát nem kell fizetned, mivel korrekciós és nem szépészeti beavatkozás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!