Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek mi lehet az ujjammal?

Szerintetek mi lehet az ujjammal?

Figyelt kérdés
Amerikai fociztam és amikor felugrottam a labdáért,hátra ment a mutatóujjam. Akkor nagyon fájt,most már enyhült egy kicsit. Ha behajlítom fáj,ha megnyomom középen akkor nagyon fáj. Nem lilult be még,de fel van dagadva egy kicsit. Nem érzem,hogy eltört volna,de nem vagyok orvos. Szerintetek mi lehet a baj? Mit csináljak vele?

2018. jan. 21. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát mivel nincs röntgenszemünk, így nem tudjuk megmondani mi lett vele. A rándulástól a repedésig a törésig bármi lehet. El kellene menni egy orvoshoz készíteni róla röntgent elsősorban mert ha rosszul forr össze abból problémák lehetnek később. De általában ha hideg víz alá tartja az ember és fáj neki akkor repedés vagy törés van a háttérben. Ha gyerek vagy szólj a szüleidnek ők majd segítenek.
2018. jan. 21. 19:50
 2/2 szamo77db ***** válasza:
Mindenképp menj el traumatológiára. Ott megröntgenezik és ellátják. Lehet, hogy be is kell gipszelni. Nekem a jobb kezemen a kisujjam tört el tőben, ahol csatlakozik a kézfejhez és a csont is elmozdult. Mire helyretették, azt hittem megőrülök, annyira fájt. Nem ijesztésként írom ezt le, hanem hogy készülj fel erre. Egyébként nekem az egész kézfejem feldagadt. 4 hétig volt gipszben.
2018. jan. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!