Bele lehet valahogy jönni a mankózásba?
Nekem csak félgipszem volt, de ugyan úgy kellett makózni.
Ráadásul nyaralás alatt törtem el, és nem akartam haza menni. ìgy elsö napra egy egésznapos hajókirnádulást terveztünk, de megálltunk egy helyen, és a kb 200m-es szakaszt az elsö étteremig nem tudtam megtenni. Kegyetlen volt...
AZtán a 8 hét végére már feltudtam egyszerre emelni mindkét lábamat és ott tartani a levegöben... Férjem mondta is, ha most elesek és elöröl kezdjük akkor elválik...
DE nekem nagy szerencsém volt, hogy a legjobb barátnöm gyógytornász, és megtanította a mankó helyes használatát. Azt is, hogyan menjek fel-le lépcsön, hogyan üljek és álljak fel... Hihetetlen, hogy mennyivel jobb lett utánna. 1 hétig még a mankó magasága is rosszul volt beállítva.
Az meg, hogy lehet? Már nem gipszböl öntik a gipszet, ez csak a neve.
Elsö 3 hétre egy félgipszet kaptam, ami azért volt, mert a feldagadás miatt nem lehetett körbe gipszelni. Ezért is volt fontos, hogy ne mozgassam. Aztán pedig könnyitett gipszet raktak fel, ami azért lényegesen könnyebb, de akkor már jobban tudtam mozogni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!