Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ez zúzódás? Meddig fáj?

Ez zúzódás? Meddig fáj?

Figyelt kérdés

Tegnap pár barátom és én elmentünk az egyik barátunk ilyen "haveri" amerikai foci "meccsére". A legvégén már mindenki elment de mi még ott maradtunk. Elkezdtünk mi is "játszani" (igazából csak ide-oda dobáltuk egymásnak a labdát) . Egyszer az egyik barátom kidobta a pályáról és engem küldtek, hogy menjek érte és hozzam úgy vissza mint az amerikai foci játékosok. Ez így is történt elmentem érte vissza futottam és amikor futottam vissza az egyik barátom is elkezdett futni felém, én ki tudtam kerülni valamennyire de azért még bővén hozzá értem, és még a lábunk is össze akadt. Én elestem. Először a térdemre utána pedig eldöltem oldalra mint egy krumplis zsák ezért le tudtam rakni a kérem magam alá, de mivel nagy lendülettel estem még a kezem se "tartott" meg. A legjobban a csuklóm fáj. Nem gondolnám, hogy eltört volna mert azért minimálisan tudom mozgatni, de nem az igazi.

A kérdésem az lenne, hogy ez meddig fog fájni?? És közre játszhatott benne az, hogy amikor ugye elestem mindenki oda szaladt hozzám és amikor segítettek felállni azt a kezemet nyújtottam ami nem fájt ( akkor még nem éreztem a fájdalmat ) és hogy azt megránthatták és ezért fáj ennyire??

2018. jan. 6. 21:17
 1/1 Melitta89 válasza:
Igen zúzódás, de szalagserules is valószínű. Egy röntgen nem ártana róla, mindenképp menj el orvoshoz,mert lehet pár nap után jobban lesz,de kitudja későbbiekben milyen hatása lehet. Én a terdemmel jártam így.
2018. jan. 8. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!