Röntgen alapján mit gondoltok, gond lehet a csontjaimmal?
Hello
A problémám pár hónapja kezdődött, de nem volt alkalmam orvoshoz menni vele, egészen télig. Szóval kezdődőtt fájással a boka táján. Késő őszre már a bütyökrész is el kezdett fájni. Be is van dagadva a boka felső részénél. Néha nem fáj, néha alig tudok lábra állni.
Orvos #1 azt mondta lúdtalp. Elég egyértelmű ránézésre is, hogy nem az. Még röntgen nélkül is.
Orvos #2, aki a felvételt is készítette azt mondta, hogy a csontok teljesen rendben állnak, további vizsgálatok kellenek az izületekről.
Azért szeretném a kollektív tudat segítségét kérni, mert nekem mégiscsak gyanús a bütyök és a boka közti csont állása. Ti mit mondtok?
Röntgent csatolom: [link]
27/F
Arra is mindenképp sor kerül. Ellenben azt se szeretném, hogy az orvosok szeme átcsússzon valami gond felett, meghosszabbítva a gyógyulásom.
Az ok amiért itt vagyok a problémámmal teljesen egyszerű: több szem többet lát.
Megnéztem.
Normális.
Lúdtalpad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!