Sérv lehet vagy "csak" izomszakadás?
Figyelt kérdés
2 hete csütörtökön igen nagy súllyal húztam fel edzőterembe, és én hülye nem húztam övet. Azután nem sokkal éles szúró fájdalom alakult ki a lágyékom jobb oldalán. Atután és azóta is messze nem olyan éles a fájdalom, inkább csak zavaró és érzékeny, azért nem tudom hova tenni mert sérvnél elvileg hosszasabb állás illetve hajolás hatására érzékenyebb, de nálam pont hogy nem, én ha fekszem akkor fáj enyhén, álló helyzetben jobb. Illetve persze hát illetve láb edzést azóta hanyagolom mert olyankor fáj jobban. Tapogattam pukli sehol nincs, elszineződés se, csak egy kis duzzanat. Orvoshoz mindenképp elmegyek de csak jövő hét elején érek rá. Szerintetek mi lehet?2018. jan. 3. 11:33
1/1 Punisher 62 válasza:
Próbáld ki a következőt:Enyhén nyomd meg,és köhögjél.
Ha dudorodik kicsit akkor az sérv. De sebész doki midenképp
ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!