Hogy bírjam ki ennyi ideig egy ekkora nagy gipszben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A két ünnep között egy bicajos esés miatt sajnos eltörött a sípcsontom. Most egy fenékig érő nagy gipszben vagyok azóta és leszek még 3 hónapig. Ki lehet ezt vajon bírni vagy megszokni? Nagyon elkeseredett vagyok. Nem tudok mozogni. Mi lesz így ennyi ideig? Más is járt már hasonló cipőben (vagyis gipszben :D) esetleg? Neked hogy ment? Hogy tetted könnyebbé a mindennapjaidat? Bármi kis ötlet életmentő lehet! :) Köszi szépen! 22/L2018. jan. 2. 17:20
11/14 anonim válasza:
engem érdekelt amikor a kezem állt ferdén kellemetlen volt
12/14 A kérdező kommentje:
én attól pánikoltam be, mikor a röntgenen kiderült, hogy ez törés meg mikor mondták, hogy gipszbe leszek hónapokon át
2018. jan. 3. 14:07
13/14 anonim válasza:
leírod hogy történt én is buktam már párszor de azért nem így?
14/14 A kérdező kommentje:
semmi különös, saras volt az úttest és azon csúszott meg a bicaj, de én is estem már nagyobbakat is, nem tudom, hogy törhetett el így a lábam ennyitől.
2018. jan. 3. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!