Nem tudom kiegyenesíteni a térdemet. Mennyire lehet komoly?
Ki kellene vizsgálni az ortopédián.
Én segítenék, de nálam fizetni kell.
Nagyon buta dolog azért nem orvoshot menni, mert egyből a kés alá akarnak fektetni. Ez nem így van. Egy műtétet javasolni tudnak, mivel egy ízületi probléma nem veszélyezteti az életed, dönthet nemmel akkor is, ha más megoldásg senki sem tud rá.
Kérj mielőbb beutalót ortopédiára, mert mire kapsz időpontot bőven le fog telnibaz az idő, amíg várnál. Ha addigra megjavul, akkor nem mész el, ha pedig nem, akkor nem kell még egyszer annyi időd várnod.
Biztos tudod te is, hogy nem éppen fiziológiás, ha nem tudod teljesen kinyújtani. Az, hogy nincsen feldagadva nem rossz dolog, de kell okának lennie, hogy miért fáj és nem mozgatható a teljes tartományban. MINDENKÉPP kérj beutalót, a legjobb lenne, ha látná orvos.
Orvostanhallgató vagyok, de nem ezért írtam mindezt, hanem mert jártam a másik oldalon is. A mai technológiával a térdműtét egyáltalán nem azt jelenti, mint régen, a csak ettől való félelem miatt nem elmenni orvoshoz butaság. Hidd el, az orvosok is csak akkor javasolják (!) ezt, ha már nincsen semmilyen más alternatíva.
Hajrá!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!