Benott lilulo korom? Mar egy hete begyulladt de mikor megerintem akkor csak elkezd verezni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Budapesten van egyaltalan olyan jo pedikuros, aki tud valamit kezdeni vele? A bor lassan lila mellette es talan vadhus is van ott, de nem tudom.#benőtt köröm #pedikuros
2017. dec. 11. 01:06
2/4 P.Viktor válasza:
Én a helyedben a háziorvos-t keresném fel, aki ad majd beutalót a megfelelő helyre. (bőrgyógyászat, sebészet) Hidd el, nem leszel egyedi eset.
3/4 anonim válasza:
Sebészetre nem kell beutaló. Ha szeretnéd még azt a lábujjad,húzz el az ügyeletre vele.Kivágják,nehezen gyógyul,de legalább megmarad!
4/4 anonim válasza:
Mi a francert javasoljatok a sebészetet??
Odamentem, lekapták az egészet. Ráadás parasztok is voltak a dokiék.
Ugyan úgy vissza nőtt, ezt kétszer játszottam el. Most elmentem pedikűröshöz, egyből szebb lett! És a gyulladás is megy le. Kb 2 vagy 3 alkalom és nincs gond! Persze kell látnia a pedisnek két hetente, de ennyit igazán kifizethet erre bárki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!